“Vai tu joprojām mani mīli?”: 3 jautājumi, ko cilvēki ar zemu pašapziņu uzdod attiecībās

Cilvēks ar zemu pašapziņu un pilnīgu pašcieņas un vērtības trūkumu to projicē savās attiecībās. Tas bieži vien noveda pie sirdssāpēm un nelaimēm.

Bet pat tad, kad cilvēks cenšas slēpt savu nedrošību, tā parādās “smalkajos” jautājumos, ko uzdod saviem partneriem.

Tātad, ja esi attiecībās ar kādu cilvēku un atpazīsti šādus jautājumus, pastāv liela iespēja, ka viņam ir zema pašapziņa.

“Vai tu joprojām mani mīli?”

Jums var šķist, ka jūs darāt visu iespējamo, lai izrādītu savu mīlestību, taču, ja kāds to jautā, tas vairāk attiecas uz Viņu, nevis uz jums.

Cilvēki bieži uzdod šo jautājumu savam partnerim, jo ne vienmēr jūtas mīlestības cienīgi vai arī viņu nedrošība liek viņiem apšaubīt to, ko citi cilvēki pret viņiem jūt.

Tāpēc, ja saskāries ar šo jautājumu, centies izvairīties no aizkaitinājuma (lai gan tev būtu tiesības tā justies, īpaši, ja tu ļoti centies, lai partneris redzētu tavas jūtas).

Tā vietā ļauj viņam saprast, cik ļoti jūs viņus mīlat, un pat norādiet uz rīcību, kas apliecina mīlestību, lai viņš atzītu, ka darbi runā skaļāk par vārdiem.

“Tu esi ar mani laimīgs, vai ne?”

Jūs atpūtāties uz dīvāna parastā ceturtdienas vakarā. Attiecībās viss ir bijis mierīgi, cik ilgi vien jūs atceraties. Dzīve ir laba.

Pēkšņi tevi pārsteidz šis jautājums. Jums tas var šķist nejaušs un negaidīts, taču tas nozīmē, ka jūsu partneris ir uztraucies un domājis par to.  Un tas, visticamāk, izriet no zemas pašapziņas. Pat ja viņš redz, ka viss notiek labi, viņš var šaubīties, vai tu jūties tāpat.

Tātad, kā jūs varat reaģēt? Esi godīgs. Ja esi apmierināts, ļauj viņam to zināt. Un nesaudzē detaļas par to, kas padara jūsu attiecības tik patīkamas.

Un ja neesi laimīgs? Nu, ir nepieciešama plašāka saruna par to, kāpēc jūs tā jūtaties.

“Tu varētu izvēlēties jebkuru, kāpēc es?”

Tas ir diezgan skumjš jautājums, ko dzirdēt sakām no partnera.

To saka partneris, ja viņš jutās tā, it kā nebūtu nekā vērts. Viņš patiesi nespēja saprast, kāpēc kāds gribētu būt blakus viņam.

Šādos gadījumos būtu labi uzskaitīt patiesos iemeslus, kāpēc jums patīk viņa kompānija.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment